Način serviranja
- na ovalima
Hladno predjelo
- Goveđi pršut
- Kulen
- Domaći sir
- Njeguški sir
- Sudžuk
Toplo predjelo
- Pita zeljanica
- Pita sa sirom
Supa / Čorba
- Teleća čorba
Roštilj
- Teletina ispod sača u sosu, pileći medaljon u sosu
Prilog
- Pekarski krompir
Salata
- Tarator salata
- Paradajz
- Krastavac
- Kupus
Hleb i peciva
- Domaći hleb
- Kukuruzne projice
Piće
- Šampanjac: Mladalački šampanjac (MOET) 1/1
- Vina 13 Jul (Crna Gora): Vranac, Savignon, Cabernet, Chardonay, Rose
- Vina Debit Dalmacijavino (Hrvatska): Graševina, Graševina Kutjevo, Plavac mali, Debit, Plavina 0.75
- Pivo 0.33: Nikšićko, Tuborg, Bek’s, Bavarija
- Sokovi 0.25: voćni, gazirani
- Vode 1/1: gazirane, negazirane
- Kafa: espreso, kuvana
- Vino Dalmatinac 1/1: Hrvatsko vino