Dobrodošli u Salaš 23

Prava domaćinska atmosfera

Gajimo tradiciju najbolje crnogorske domaće kuhinje.
Pozivamo vas da uživate u vrhunskoj hrani i pravom prirodnom ambijentu, uz rijeku Zetu.

picture
U prirodnom ambijentu

Gdje se nalazimo

Nacionalni restoran "Salaš 23" se nalazi na obronicima rijeke Zete, na petom kilometru puta od Podgorice prema Spuža. Nalazi se na novoj trasi puta prema Manastiru Ostrog. Prostire se na imanju od 8.000 m2. Restoran Salaš raspolaže sa restoranskim dijelom, svadbenim salonom i staklenom salom. Pored toga u sklopu kompleksa na imanju nalazi se velika terasa, a za najmlađe tu je i dječji park. Za goste je obezbijeđen parking prostor za oko 150 vozila.

Nacionalna kuhinja

Ponuda restorana

Iz obimne ponude kuhinje izdvajamo nacionalne specijalitete: pečenje ispod sača, kačamak, cicvaru, kuvanu teletinu i ostala nacionalna jela. Naša kuhinja proizvodi nekoliko vrsta hljeba kao i pite sa sirom, zeljem, krompirom. Slast svega toga su upravo domaće kore koje se razvijaju u našoj kuhinji. Pored slanih tu su i slatke domaće poslastice: baklava, urmašica, pita sa višnjama i jabukama.

picture
Prostor za proslave

Svadbeni salon

U sklopu restorana "Salaš 23" postoje tri sale za proslave i otvorena terasa. Sala restoranskog dijela je kapaciteta 100 mjesta. Svadbeni salon je površine 555 m2 i ima kapacitet oko 300 mjesta. Staklena sala ima kapacitet 60 mjesta. Otvorena terasa ima kapacitet 300 mjesta. Naše sale su namijenjene za organizacije proslave vjenčanja, rođendana i ostalih vrsta zabava. I pored ovoga mogu se koristiti i za druge vrste događaja kao što su prezentacije, seminari i poslovni sastanci.